Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η νέα Ν.Ε. Πρέβεζας του ΣΥΝ

Ολοκληρώθηκαν σε πνεύμα ενότητας και ανανέωσης, οι εκλογικές διαδικασίες, για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Πρέβεζας.
Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή αποτελείται από τους:
Γιώργο Θεοχάρη, Δημήτρη Καρβελά, Ξανθή Κοντοχρήστου, Νίκο Λαμπρακούλη, Καλλιόπη Μιχελάκου, Μιχάλη Νόβα, Μπάμπη Πάνη, Παναγιώτη Παπαδάτο, Τσιόκο Κώστα, Θοδωρή Τρούγκο και Ηλία Χάιδα.
Η Ν.Ε. του ΣΥΝ Πρέβεζας, στην πρώτη της συνεδρίαση την Πέμπτη 23.12.2010, εξέλεξε τη νέα της 5μελή Γραμματεία από τους : Ξανθή Κοντοχρήστου, Δημήτρη Καρβελά, Νίκο Λαμπρακούλη, Μιχάλη Νόβα και Ηλία Χάιδα.
Γραμματέας της οργάνωσης εξελέγη ο Ηλίας Χάιδας.
Η Ν.Ε. του ΣΥΝ Πρέβεζας, θα συμβάλλει και θα στηρίξει:
-Πρωτοβουλίες για την οργάνωση της αντίστασης των μισθωτών, των ανέργων, των πληττόμενων γενικά κοινωνικών στρωμάτων: από τη σκληρή ταξική επίθεση Κυβέρνησης, πολιτικά προθύμων και τρόικας.
-Δίκτυα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για την ανάδειξη αξιών και δράσεων αλληλέγγυας αντιμετώπισης των συνεπειών της κρίσης, με στόχο το σύνθημα «ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ», να αποτελέσει έμπνευση για δράση και στην τοπική κοινωνία.
-Πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση μια νέας συνεργατικής πολιτικής κουλτούρας, θέσεων και δράσης, ανοιχτή: στις δυνάμεις της ριζοσπαστικής σοσιαλδημοκρατίας, που αποδεσμεύονται από τις πολιτικές του Μνημονίου και της Τρόικας, της ριζοσπαστικής οικολογίας και της σύνολης αριστεράς, ξεκινώντας από το ΣΥΡΙΖΑ και αξιοποιώντας το πλούσιο υλικό – θετικό και αρνητικό - της συνεργασίας μας.
Για να ανατραπούν οι πολιτικές του Μνημονίου, η Κυβέρνηση και οι σύμμαχοί της, για την αναδιάταξη των πολιτικών συσχετισμών προς τα Αριστερά.
Πρέβεζα 27.12.2010
Το Γραφείο Τύπου