Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών Πρέβεζας

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου το πρωί κλιμάκιο του ΣυΡιζΑ Πρέβεζας με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Σπύρο Παγκράτη περιόδευσε στα χωριά του Νομού Πέτρα και Κερασούντα και συνομίλησε με τους κατοίκους. Αφού άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, η αντιπροσωπεία του ΣυΡιζΑ τόνισε ότι συμπαρίσταται αγωνιστικά στα δίκαια αιτήματά τους και ζήτησε την ψήφο τους για μια ριζοσπαστική Αριστερά δυνατή στη Βουλή και στους αγώνες.
Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφτηκε τη Φιλιππιάδα και συζήτησε με πολλούς μικροεπαγγελματίες που πλήττονται από την έλλειψη ρευστότητας και την μείωση της κατανάλωσης, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα και τις υποχρεώσεις τους. Μόνη λύση σημείωσε ο Σπύρος Παγκράτης είναι η κατάρρευση του δικομματισμού και της εναλλαγής στην εξουσία με προϋπόθεση έναν ΣυΡιζΑ δυναμωμένο εκλογικά και αγωνιστικά.
Η περιοδεία συνεχίστηκε και το απόγευμα με επισκέψεις στο Μεγαδέντρο, τη Μυρσίνη , τις Εκκλησιές, την Άνω Ράχη , τα Δεσποτικά, το Κοτσανόπουλο και το Σφηνωτό

Την Κυριακή 20 Σεπτέμβρη το πρωί έγινε ανάλογη περιοδεία στον Λούρο, τον Ωρωπό και τη Στεφάνη
Τέλος το απόγευμα κλιμάκιο του ΣυΡιζΑ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Σπύρο Βελέντζα επισκέφτηκε τα αγροτοχώρια του Νομού Κερασώνα, Άγιο Γεώργιο, Παναγιά, Γωνιά και Κλεισούρα.
Σε όλα τα χωριά που βρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές αντίκρυσαν κατοίκους απελπισμένους από την αγροτική πολιτική των κυβερνήσεων Ν.Δ. και ΠαΣοΚ, που απαξιώνει την ελληνική γεωργία και κτηνοτροφία και οδηγεί τον μικρομεσαίο αγρότη και κτηνοτρόφο σε εξαφάνιση.
Ο ΣυΡιζα, τόνισαν, αγωνίζεται για την αναστροφή της κατάρρευσης της αγροτικής οικονομίας και της εγκατάλειψης της υπαίθρου
και κάλεσαν τους αγρότες να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο του ΣυΡιζΑ και να αγωνιστούν για

* Εθνική στρατηγική για την αγροτική ανάπτυξη, που θα αποσκοπεί στην παραγωγική ανασυγκρότηση της γεωργίας και στον επαναπροσανατολισμό των στόχων της, στην προώθηση αναδιαρθρώσεων, σε μέτρα βελτίωσης των υποδομών της αγροτικής οικονομίας και της ποιότητας των αγροτικών προϊόντων, στην ενίσχυση της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας.

Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει ριζικά, με

* Ένα ισχυρό, ριζοσπαστικό, συνδικαλιστικό και συνεταιριστικό αγροτικό κίνημα.
* Έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009

Πρέβεζα 21/9/2009
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: