Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Επίσκεψη Γιάννη Μπανιά στην Πρέβεζα

Προεκλογική επίσκεψη στην Πρέβεζα πραγματοποίησε ο Βουλευτής Επικρατείας του ΣυΡιζΑ Γιάννης Μπανιάς στα πλαίσια περιοδείας του στη γενέτειρα γη της Ηπείρου.
Τον Βουλευτή υποδέχτηκε αντιπροσωπεία της Γραμματείας του ΣυΡιζΑ Πρέβεζας
Πρώτος σταθμός της επίσκεψης ήταν η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας, όπου ο Γιάννης Μπανιάς έκανε δηλώσεις για την πολιτική κατάσταση στη χώρα λίγο πριν τις Ευρωεκλογές της 7 Ιούνη.
Στη συνέχεια δόθηκε συνέντευξη τύπου προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης.
Ακολούθησε επίσκεψη στη Νομαρχία Πρέβεζας, όπου Νομάρχης και Βουλευτής αντάλλαξαν απόψεις για τα τρέχοντα προβλήματα του Νομού.
Ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε ο Γιάννης Μπανιάς και με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Μιλτιάδη Κλάπα, ο οποίος ζήτησε την συμπαράσταση του Βουλευτή στην επιχειρούμενη από την κυβέρνηση ολοσχερή μείωση των κονδυλίων προς την Αυτοδιοίκηση.
Το απόγευμα μαζί με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣυΡιζΑ Κώστα Μπασιούκα περιόδευσαν την κεντρική αγορά του Λούρου.
Τέλος ο Γιάννης Μπανιάς και ο Κώστας Μπασούκας μίλησαν στους κατοίκους του Λούρου που συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό καφενείο.
Και οι δύο τόνισαν την ανάγκη να υπερψηφιστεί ο ΣυΡιζΑ στις Ευρωεκλογές για μια άλλη πολιτική που θα ξεπερνάει την σημερινή κρίση σε Ελλάδα και Ευρώπη σε όφελος των εργαζομένων. Αφού αναφέρθηκαν στα προβλήματα των αγροτών, που οφείλονται στις νεοφιλελεύθερες αλλαγές της της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής που επέβαλαν στον Έλληνα αγρότη οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠαΣοΚ, κάλεσαν σε αγώνα για μια ριζοσπαστική αντινεοφιλελεύθερη στρατηγική για την Αγροτική Παραγωγή και την παραγωγική ανασυγκρόυηση της γεωργίας με αύξηση των κονδυλίων για την αγροτική ανάπτυξη και την ποιοτική γεωργία που θα βοηθήσει και στην απορρύπανση του ποταμού Λούρου και του Αμβρακικού Κόλπου.
Οι δύο άνδρες έδωσαν ραντεβού με τους Λουριώτες μετά τις εκλογές για πιο ουσιαστική συζήτηση των προβλημάτων του χωριού και των κατοίκων του, εκφράζοντας και την αισιοδοξία τους για την εκλογή τριών ευρωβουλευτών του ΣυΡιζΑ

Πρέβεζα 24/5/2009

Το Γραφείο Τύπου Της Σ.Ε. Πρέβεζας τουΣυΡιζΑ